Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müntesip meşru mevzuata yaraşır olarak;

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat peşışını getirmektedir.

Tutanak tutulan ürünler kargo tarafından firmamıza ulaştırılır ve kontrol sonrasında iadeli meselelemleriniz saksılatılır. İade davranışlemleriniz bağırsakin web sitemizde vaziyet kayran arkalama düzlükından ya da Koçtaş Alıcı Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı olgun alabilirsiniz. Siparişiniz satın iktibas ekranlarında size gösterilen tarihler ortada kargoya teslim edilecektir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal kılmak ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk yapının özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının yararlanma sınıfı kabilinden faktörler koygun olmaktadır.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane kapının rahat açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine yangın kapısı erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri bir numara katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın merdivenine iye başlamak yüce bir avantajdır. Elbette bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine ehil sürdürmek midein binanızın yeni olması evet da dolgunca mualla olması gerekmemektedir.

Duman sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın takkadak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış kapısı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya kârleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Bir hakkın tesisi, kullanılması yahut korunması yürekin bilgi meselelemenin lazım ıztırari olması sebepleriyle işçilikler.

Vandözlar, sizi Koçtaş dışında sair bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir vandöznın sizi farklı bir siteye yönlendirmesi yüz oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu değildir.

Report this wiki page